Габи, или както тя най обича да я наричат – Partofsky, има изпълнен с музика живот.Музикалното ѝ стори започва, когато, още на 4-годишна възраст,се включва в състава на детски хор “Бонка Големанова” в Ботевград. С него тя стъпва на разнообразни празнични, концертни, конкурсни и фестивални сцени – и така цели 10 години. Или по-точно, до момента, в който стартира професионалното си музикално образование в НУИ “Панайот Пипков”, Плевен със специалност “Народно пеене”. Габи още от малка има разностранни интереси и сама казва – “Нещото, което ме прави най-щастлива и удовлетворена, това, което разширява кръгозора ми и разкрива хоризонта пред очите ми, е всеки ден да надграждам себе си с ново умение и знание”. С това послание, което звучи непрестанно в ума ѝ, по-късно продължава образованието си, което я води в две посоки. Първата – СУ “Св. Климент Охридски”, а в другата – Маркетинга.

Габи има две бакалавърски степени – Музикална педагогика и Международни отношения, а също и завършени многобройни курсове и стажове по Дигитален маркетинг. За много хора е чудно как така музиката е довела Габи до маркетинг – нейните думи са: “музикантът къща храни само ако може да се продава и да е в крак с тенденциите в шоубизнеса точно в този момент”.

Музиката следва Partofsky навсякъде – имала е концертни изяви на една сцена със Стоян Янкулов – Стунджи, Радослав Славчев – Riverman, Венцислав Благоев, Александър Васев, Теди Кацарова и т.н. На сцената тя се качва и с още артистични дейности – водещ на събития, актриса, а също и озвучаващ глас на песнички към анимации на Disney. Сама се научава да свири на укулеле.

Редом с всичко това, през 2017 тя става co-founder и настоящ собственик на онлайн магазина “Musicgifts.bg”. Но идеите не спират с осъществяването на musicgifts.bg. Тъкмо напротив – през 2019 се осъществява и проекта “YourSongID” – или изработка на песен с текст – индивидуално послание към определен човек, идеята за който Габи успява да реализира в сътрудничество с бийтмейкъра и певец Анди Стефанов – Андро. Понастоящем песните за празници надвишават 70, а тази година Partofsky стартира работа по своя дебютна песен.

 

ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА МЕН